Hannibal og Alexandra. Børnebog

Børnebog om kærlighed og kulturkonflikter. Musen Hannibal og anden Alexandra er forelskede, og deres familier er imod. Hvad skal de stakkels dyr dog gøre?

Jacob Levitan og Sten Jacobsen: “Hannibal og Alexandra” (2016) Med tegninger af Christina Laforce.

hannibalogalexandraforside

Forsiden af Jacob Levitan og Sten Jacobsens “Hannibal og Alexandra”. En børnebog om kærlighed og kulturkonflikter. Tegninger af Christina Laforce.

Boghandlerpris: 149,95 kr.

Bogen kan købes her: https://www.saxo.com/dk/hannibal-og-alexandra_sten-jacobsenjacob-levitan_paperback_9788771887402

Anmeldelser:

Fra DBC’s lektørudtalelse:

Musen Hannibal går en tur ved søen og møder den skønne and Alexandra. De bliver forelskede i hinanden. Men det er ikke helt nemt, for de er jo meget forskellige. Deres familier er heller ikke begejstrede og tvinger de to til at vælge enten kærlighed eller familie. Hannibal og Alexandra prøver at tilpasse sig familiernes ønske, men de kan slet ikke undvære hinanden. … Bogen er illustreret af kunstner Christina Laforce.

En filosofisk historie, der både kan læses som et indslag i den aktuelle samfundsdebat eller blot som en hyggelig historie om en mus og en and …

Uddrag af anmeldelse fra “Mellem linjerne”:

Bogen er en børnebog, der er anbefalet fra 5 år og op. Dette ses med det samme, da forsiden prydes af en fin illustration af Christina Laforce, som viser de to hovedpersoner i bogen.

Bogen er skrevet af Jacob Levitan og Sten Jacobsen. Deres fokus med bogen er den meget aktuelle debat om racer og religioner og ikke mindst dét når mennesker mødes på tværs af netop dette … Gennem det forelskede, men umage par, har bogen et fint budskab og flere fine indgangsvinkler til diskussionen om, hvad en rigtig familie er og at alle ikke er ens …

Bogens illustrationer er fine billeder og passer godt til teksten og er med til at fange børnenes opmærksomhed, samt vise kropssprog og følelser, hvilket er dejligt at se i en børnebog.

Mere om Hannibal og Alexandra på forlaget Apuleius’ Æsels hjemmeside: http://apuleius.dk/bog.php?id=23