Hulter til bulter

Forside på novellesamlingen "Hulter til bulter"

Sten Jacobsen: “Hulter til bulter”, novellesamling

Novellesamlingen er del af en trilogi, der består af “Blind trappe”, “Hvem kan gøre en dukke fortræd?” og med “Hulter til bulter” som den tredje og sidste. “Hulter til bulter” udkommer på forlaget Brændpunkt den 1. maj 2020.

Link til forlaget Brændpunkts hjemmeside:

https://brændpunkt.dk/index.php/product/hulter-til-bulter-sten-jacobsen/

Fra Forlaget Brændpunkts pressemeddelelse om “Hulter til bulter”:

– Absurde og tankevækkende noveller

I de 17 noveller i Hulter til bulter leves det velordnede liv som oven på en vulkan. Små hændelser kan i et splitsekund ændre perspektivet og vise en verden, der ser helt anderledes ud end før. En mand, der bruger sin kone som forskningsobjekt i sin sociologiske forskning, en kvinde, der forlader sin kæreste, da de overværer tre andrikkers voldtægt af en hun, en mand, der jages rundt i København af en omsorgssvigtet hjemløs hund, den smukke lyshårede mannequindukke, der indimellem er foruroligende levende, en mand, der er forvirret, fordi han har vanskeligheder ved at skelne mellem sin kone og hendes enæggede tvillingesøster, manden, der ikke kan fordrage sin hund, novellesamlingens forfatter, der som lyn fra en klar himmel bliver anklaget og dømt til livslang forvaring på en mental institution.

Virkeligheden er svær at styre, når vore drømme og hemmelige længsler griber forstyrrende ind i den velordnede virkelighed.

Hulter til bulters forside med bagsidetekst

Autointerview om Hulter til bulter:

http://www.stenjacobsen.dk/?page_id=2100